Professionals

IUB Ballerine

IUB™Ballerine® is een nieuw, betrouwbaar spiraaltje zonder hormonen. Het werkt op een vergelijkbare wijze als andere koperspiralen en is effectief voor 5 jaar.

Het spiraaltje is geschikt voor vrouwen tussen 16 en 45 jaar. De Ballerine is door de zeer dunne inbrenghuls makkelijk te plaatsen en daardoor bijzonder geschikt voor jonge vrouwen die nog niet eerder bevallen zijn.

Door de unieke en soepele 3D-vorm is de Ballerine een mooi alternatief voor vrouwen die minder goed reageren op de andere koperspiralen.

Persoonlijke instructie en scholingen

Wilt u graag een persoonlijke insertie-instructie op locatie of deelnemen aan een van de scholingen? U kunt zich hiervoor aanmelden bij een van onze projectmanagers:

Regio Brabant, Limburg, Gelderland en Twente: Daniëlle van Veen
[email protected]

Regio Zuid-Holland en Zeeland: Chantal van der Voort
[email protected]

Regio Noord-Nederland, incl. Utrecht: Lisette Sier
[email protected]

Vervangingsregeling

Na een mislukte plaatsing van de Ballerine of een expulsie binnen drie maanden kunt u gratis een nieuw spiraal aanvragen via een vervangingsformulier. U kunt hier lezen hoe dit werkt en direct het vervangingsformulier downloaden.

Insertie-instructie Ballerine

Insertie-instuctievideo

Ballerine bestellen

U kunt de Ballerine bestellen via onze webshop. Ten behoeve van de plaatsing kunt u daar ook disposable en rvs-instrumenten bestellen. Er zijn ook diverse pakketten samengesteld.  

Een demomodel van de Ballerine of patiëntenfolders kunt u aanvragen via [email protected]

Voorschrijfgegevens

 

Ballerine MIDI CU 300 IUB

Z-Index nummer: 16768655
MEMOCODE: BALLX3
Geschikte uteruslengte: 6-9 cm.